آخرین اخبار

از برپایی پاتوق فیلم کوتاهی‌ها تا معرفی نامزدهای یک جشنواره تئاتری

09:00:45 1395/10/27


 بیست ویکمین پاتوق فیلم کوتاه «سینما آینده» روز دوشنبه ۲۷ دی ماه و با حضور سید صادق موسوی، مدیر عامل انجمن سینمای جوانان ایران برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی انجمن سینمای جوانان ایران، در این برنامه  ۴ فیلم کوتاه ایرانی و یک فیلم کوتاه از کشور استرالیا نمایش داده می‌شود.

فیلم‌های «اشیاء گمشده»؛ حامد نجابت، «یک روز بعد»؛ احسان همتی، «مامان فریده و باباحسین»؛ شیرین قره‌داغی، «حساسیت فصلی»؛ سعید وکیلی و «یافته شده »؛ آرمین میلادی فیلم‌های منتخب پاتوق بیست ویکم  هستند که دوشنبه ۲۷ دی ماه در سالن شماره سه پردیس چارسو نمایش داده خواهند شد.

«اشیاء گمشده» ساخته حامد نجابت با فیلمنامه‌ای از خود اوست که به مدت ۱۶ دقیقه  تولید شده است. این فیلم  داستان پدری است که تبلت  پسرش را برداشته و به سفر رفته و پسرش از این موضوع عصبانی است.

احسان همتی «یک روز بعد» را براساس فیلمنامه‌ای از نیما رحیم‌پور و کیوان تقیه  و به تهیه‌کنندگی طیبه فلکیان، به مدت ۲۰ دقیقه ساخته است. این فیلم روایتگر قصه فرهاد است که پس از بازگشتن از ماموریت چندین ماهه خود متوجه می‌شود که دوست صمیمی‌اش فوت کرده و در وصیت‌نامه  تمام اموالش را به دختر او بخشیده است و در ادامه درگیر اتفاقاتی جدید می‌شود.

«مامان فریده و باباحسین» ساخته شیرین قره‌داغی است  که به مدت ۶ دقیقه تولید شده است. در خلاصه داستان این فیلم آمده است: «من هرفیلـمی می سازم به واقعیت تبدیل می شه! اینو از همون فیلم اولم فهمیدم. فیلم در مورد مامان فریده و باباحسین خودم بود.»

«حساسیت فصلی» به نویسندگی، کارگردانی و تهیه‌کنندگی سعید وکیلی است و به مدت ۲۲ دقیقه  تولید شده است. در خلاصه این فیلم آمده است: « پدر مانا در مجتمع مسکونی ناپدید شده؛بی مقدمه و بی دلیل.»

«یافته شده» فیلم منتخب خارجی این هفته پاتوق فیلم کوتاه است. این فیلم ۶ دقیقه‌ و ۳۰ ثانیه ای به نویسندگی و کارگردانی آرمین میلادی در کشور استرالیا تولید شده و نگاهی دارد به روند دوباره یافتن خویشتن در لحظات سرنوشت ساز  پایانی.

«سینما آینده» پاتوق فیلم کوتاه ، دوشنبه‌های هر هفته ساعت ۱۸ الی ۲۰  در محل پردیس چارسو برگزار می‌شود و علاقه‌‎مندان می‌توانند به تماشای جدیدترین فیلم‌های کوتاه ایران و جهان بنشینند.

آغاز به کار هیات‌های انتخاب جشنواره پروین اعتصامی/ثبت نام هزار و 76فیلمساز در سایت جشنواره

مدیر اجرایی نهمین جشنواره فیلم پروین اعتصامی از آغاز به کار هیات‌های انتخاب نهمین جشنواره پروین اعتصامی خبر داد.

فرناز قیصری پور با اعلام این خبر افزود: این رویداد سینمایی در قالب دو بخش اصلی مسابقه فیلم کوتاه، مسابقه فیلم های نیمه بلند و بلند مستند زنان فیلمساز و مسابقه فیلم بلند سینمایی و در قالب هشت زیربخش طراحی شده که در مجموع هزار و 77 اثر در این دوره شرکت کردند.

وی ادامه داد: در این دوره جشنواره پروین اعتصامی در بخش مسابقه فیلم کوتاه 1044 نفر در سایت جشنواره ثبتنام نموده‌اند که از این میان 840 فیلم داستانی، مستند، تجربی و پویانمایی که مرتبط با موضوعات بخشهای مختلف جشنواره هستند، توسط هیات‌های انتخاب به صورت تخصصی بر اساس ساختار بازبینی می‌شوند.

قیصری پور  با اشاره به بخش«زنان فیلمساز با موضوع آزاد و مردان فیلمساز با موضوع زن» خاطرنشان کرد: در این بخش 480 فیلمساز با239 فیلم داستانی، 118 فیلم مستند، 78 فیلم پویانمایی و 45 فیلم تجربیبرای ورود به بخش مسابقه با هم رقابت می‌کنند.

وی اضافه کرد: در بخشهای«توانمندسازی زنان و بازتاب نشاط در خانواده»، «پرتره (زنان شاخص ایرانی)»، «زنان و میراث فرهنگی»و «جزیره کیش» 266 فیلمساز برای ورود به بخش مسابقه رقابت می‌کنند.

به گفته وی؛ در بخش«زنان و زندگی شهری» نیز، 94 اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شده و قابل توجه اینکه هیات انتخاب و داوری این بخش به صورت مجزا به بررسی فیلمها می‌پردازند.

­مدیر اجرایی جشنواره پروین اعتصامی به مسابقه فیلمهای نیمه بلند و بلند مستند زنان فیلمساز این دوره جشنواره پرداخت و تصریح کرد: در این بخش 24 اثر مستند زنان فیلمساز که زمانشان بیش از 40 دقیقه است برای ورود به بخش مسابقه با هم رقابت خواهند داشت..

وی با بیان اینکه برغم محدودیت زمانی مدت فراخوان، امسال بیش از هر دوره‌ای شاهد رشد کمی و کیفی آثار رسیده به جشنواره هستیم؛ افزود: جشنواره فیلم پروین اعتصامی با توجه به نه دوره برگزاری متوالی و منظم و از آن جایی که تنها جشنواره موضوعی پیرامون فیلمسازی زنان و زنان فیلمساز است، جایگاه و مسیر خود را در چشم انداز فعالیت سینمایی کشور پیدا کرده و این را مدیون همدلی و همراهی خوب و موثر خانواده بزرگ سینمای ایران هستیم.

جشنواره فیلم پروین اعتصامی در این دوره در بخش های مختلف شامل: بخش زنان فیلمساز با موضوع «آزاد» و مردان فیلمساز با موضوع «زنان»، بخش تخصصی زنان سینماگر، بخش پرتره (زنان شاخص ایرانی)، بخش ادب و اندیشه پروین، بخش زنان و زندگی شهری (با حمایت معاونت امور فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران و اداره کل امور بانوان شهرداری تهران)، بخش توانمندسازی زنان و بازتاب نشاط در خانواده (با حمایت معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده)، بخش زنان و میراث فرهنگی (با حمایت سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری) و بخش جزیره کیش (با حمایت سازمان منطقه آزاد کیش) و مسابقه فیلم بلند سینمایی با عنوان جایزه بهترین فیلمساز زن سال طراحی و برنامه‌ریزی شده و به اجرا درآید.

جشنواره ملی پروین اعتصامی به دبیری مازیار رضاخانی و با همکاری نهادها و سازمان‌های مختلف فرهنگی و اجتماعی برگزار می‌شود.

اجرای تئاتر «ریش فیدل،غبغت مرکل» در پالیز

نمایش «ریش فیدل، غبغب مرکل» با بازی بهاره رهنما، مسعود کرامتی،فرزین محدث و هدایت هاشمی در تماشاخانه پالیز روی صحنه می‌رود.

به نقل از روابط عمومی گروه نمایشی، «ریش فیدل، غبغب مرکل» به کارگردانی امیرعلی نبویان قرار است در نیمه‌ی دوم بهمن‌ماه امسال اجرا شود.

تمرینات این گروه نمایشی از مدتی قبل آغاز شده و بازیگرانی که در این اثر به ایفای نقش می‌پردازند، بعد از تمرین‌های مستمر قرار است که به زودی روی صحنه بروند.

در این نمایش که تهیه‌کنندگی آن را بهار نوروزپور  بر عهده دارد، رضا کیانیان به عنوان طراح صحنه حضور خواهد داشت.

سپند امیرسلیمانی، بهرنگ بقایی، بهاره رهنما، رامونا شاه، مسعود کرامتی، فرزین محدث، روزبه مهر و هدایت هاشمی (به ترتیب حروف الفبا) بازیگران این نمایش هستند.

پیش فروش بلیت‌های این اثر نمایشی به زودی در سایت‌های اینترنتی آغاز خواهد شد و علاقه مندان می‌توانند بلیت‌های این اثر را خریداری کنند.

در خلاصه داستان این نمایش آمده است: «شبی از شب‌ها یک لولو به دهی در ناکجا می‌رود و دست به سرقت می‌زند. فردای  آن شب، اهل دِه در می‌یابند که هرچه از آن‌ها دزدیده شده عاریه بوده و آن‌ها فقط ادعای مالکیت داشته‌اند. در این بین پسر کدخدا هم مفقود شده...»

لیست عوامل اصلی نمایش «ریش فیدل، غبغب مرکل» عبارت است از: نویسنده و کارگردان: امیر علی نبویان، تهیه‌کننده: بهار نوروز پور، مجری طرح: آرش فصیح، طراح صحنه: رضا کیانیان، موسیقی: بهرنگ بقایی، عکس: مریم دیهول، مشاور رسانه‌ای: مریم رودبارانی، روابط عمومی و تبلیغات مجازی: امیر قالیچی

امیرعلی نبویان که پیش از این نمایشنامه «ناگهان پیت حلبی» را نگاشته بود و این نمایشنامه با کارگردانی کوروش سلیمانی به صحنه رفت، برای اولین بار با اجرای نمایش «ریش فیدل، غبغب مرکل» کارگردانی تئاتر را تجربه می‌کند.

کاندیداهای جایزه سومین جشنواره ملی نمایشنامه نویسی صنعت نفت

سومین جشنواره ملی نمایشنامه نویسی صنعت نفت که روز دوشنبه 27 دی ماه به کار خود پایان میدهد، 7 کاندیدای دریافت جایزه را معرفی کرد.

بنا به اعلام دبیرخانه این جشنواره از بین  7 نمایشنامه نویس که به عنوان کاندیدای دریافت جایزه معرفی شده‌اند، 3 اثر برگزیده در رتبه های 1 تا 3 جوایز نقدی دریافت خواهند کرد.

لیلا روغنگیر قزوینی با نمایشنامه "مکعب"، حبیب خدامی با نمایشنامه "چند قایق تا قدمگاه"، علی غلامی با نمایشنامه "ژنرال نفت"، آرمان طیران با نمایشنامه "همه چیز درباره پیاز"، ابراهیم گله دارزاده با نمایشنامه "دیدمک"، محمدرضا آریان فر با دو نمایشنامه "عقربه ها هنوز به خواب فکر می کنند" و "پیرمرد...بقچه ... دوچرخه" و نازیلا غفاری با نمایشنامه "آشیانه ی آبی" به عنوان نامزدهای دریافت جایزه برتر جشنواره سوم معرفی شده‌اند.

آیین اختتامیه این جشنواره روز دوشنبه 27 دی ماه ساعت 15 در سالن مشاهیر مجموعه تئاتر شهر برگزار می شود.

نمایشنامه های برتر سومین جشنواره ملی نمایشنامه نویسی صنعت نفت با داوری  سعید اسدی، رحمت امینی و رضا بهارلو انتخاب شده اند.

سومین جشنواره ملی نمایشنامه نویسی صنعت نفت با دبیری مجتبی عوض زاده و توسط روابط عمومی شرکت پایانه های نفتی ایران برگزار می‌شود.

انتهای پیام



تله سینما

ایسنا

عناوین تصادفی